26.8.2008

kommenttien valvonta - käyttöön vai ei?

Eli siis olen ajatellut ottaa ainakin vähäksi aikaa tuon kommenttien valvonnan käyttöön, ihan testimielessä. Olisko huono idea, vai tuleeko kannatusta? Tietysti sallin kaikki kommentit luettaviksi, hyvän maun rajoissa tietysti! :)

Ei mulla nyt muuta enää, myöhemmin tänään vielä eilistä ostosta ;) !

with love ♥,


psst. olen nyt koulussa matikan tunnilla, tämä tulee ajastuksella ;)

7 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Älä laita. Se on just kivaa kun menee blogiin ja yllättyy kun on tullut kommentteja :D jos ei jotain halua pitää siellä niin poistaa vaan sen kommentin :)

faddistgirl kirjoitti...

Oi kiva blogi :) Laita vaan, jos sinua häiritsevät 'haukkuvat' kommentit :D psst, luin siis noita viime postauksesi kommentteja, aika pisteliästä settiä :O

pina kirjoitti...

Vilma ja faddistgirl, kiitos kummallekin kommentista! :) Vilma sanoit, että kivaa kun yllättyy kommenteista; totta. Faddistgirl sanoit taas, että jos häiritsee noi "haukkuvat" kommentit; totta :D

No, kai mä pidän tälläsenään, ehkä myöhemmin kokeilen tota valvontaa :)

Muoviankka kirjoitti...

Mulla on sillei ettei anonyymit saa kommentoida. Joskushan sieltä tulee semmosia häritseviä. Ei oo mulle vielä tullu! Eli kannattaa kokeilla!

pina kirjoitti...

muoviankka, kiitos ideasta kokeilempa ehkä myöhemmin :)

Jenni Ukkonen kirjoitti...

Itse en laittaisi ainakaan nyt, mutta jos sille on tarvetta niin kai se ihan hyvä juttu on. Monillahan se on niin ei anonyymit liikaa häiritse.

pina kirjoitti...

juu ok, kiitos kommentista! :)